“Het samenstellen van een grafsteen is een emotioneel proces. Aan je eigen keukentafel is dit prettiger dan in een showroom.”

Afzender: Simon van Lit

Een grafsteen kopen is een stap die na de begrafenis komt. Meestal is het leven zo goed en zo kwaad als het gaat weer opgepakt.

Toch is dit één van de stappen die genomen moet worden. Terwijl je omgeving alweer opgaat in het dagelijkse leven.

Maar hoe ga je dit aanpakken? Waar begin je en bij wie moet je zijn?

Al jarenlang is de gedachte dat je een grafsteen het beste in een winkel samen kan stellen. Hier zijn alle middelen aanwezig, kunnen de verschillende modellen, materialen en kleuren bekeken worden.

Toch wil je graag vooraf al wat van een grafsteen afweten, voordat je een winkel instapt. Het geeft een fijn gevoel als je vooraf al wat informatie hebt over de mogelijkheden en prijzen.

Daarom is Grafsteenwinkel.nl op internet zo transparant mogelijk. Je kan online een grafsteen samenstellen, de prijslijst bekijken en veel nuttige tips vinden.

Maar na het oriënteren komt de volgende stap: Het samenstellen van de grafsteen, op de manier zoals je deze graag geplaatst wilt hebben.

Vind je het fijner om niet naar de winkel te gaan? Dan begrijpt Grafsteenwinkel dat. Daarom doen we door heel Nederland huisbezoeken. In 2 uur tijd stellen we samen een complete grafsteen samen. In je eigen, vertrouwde omgeving.

“Waarom naar een showroom, als het ook aan je eigen keukentafel kan?”

Aan de eigen keukentafel is er veel meer ruimte voor emoties, dan in een showroom. Daarom nemen we graag alle tijd om samen een grafsteen te ontwerpen, de tekst samen te stellen en de juiste keuzes te maken.

  • We komen GRATIS en vrijblijvend in heel Nederland bij je thuis
  • We nemen alle tijd voor je om een grafsteen te ontwerpen
  • Samen stellen we zorgvuldig de tekst samen
  • Ook de vergunningsaanvraag vullen we samen in

“Alles rondom de grafsteen pakken we samen op:
Van de tekst tot en met de vergunningaanvraag”

Maak nu een afspraak!

Nadat je via onderstaande knop een afspraak hebt aangevraagd, plannen we een dagdeel in waarop we bij je langs komen. Binnen 2 uur nemen we dan alle onderdelen van een grafsteen door. Na het bezoek is het precies duidelijk wat je wil en wat daarvan de kosten zijn.

Grafsteenwinkel.nl heeft al meer dan 40 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en plaatsen van grafstenen. Hierdoor is er veel kennis aanwezig.

Met deze kennis helpen we je graag om een grafsteen samen te stellen die helemaal naar je zin is. Hiervoor mag je ook naar 1 van de 5 winkels komen. Maar is het niet fijner als we naar je toe komen? Samen aan de keukentafel gaan we dan aan de slag te gaan. Waar je ook in Nederland woont!

GRATIS en vrijblijvend!

We komen gratis en vrijblijvend bij je langs, of je nu in Limburg of Friesland woont. Dit doen we omdat we vertrouwen hebben in onze producten. Merk jij aan het einde van het gesprek dat je toch niet met Grafsteenwinkel.nl verder wilt? Geen probleem, want wij dringen je geen verkoopverplichting op!

Maak hier eenvoudig een afspraak >>>

Er moeten veel keuzes gemaakt worden bij het samenstellen van een grafsteen. Daarbij komt ook nog eens lokale wet- en regelgeving kijken. Bijvoorbeeld over de afmetingen van de grafsteen. Iedere stap nemen we door tijdens een bezoek aan huis, waardoor binnen 2 uur alle mogelijkheden zijn gepasseerd.

Reactie:

Bedankt voor het uitgebreide gesprek. Stap voor stap nam je ons mee om een grafsteen uit te kiezen.

Vooral het opstellen van de tekst vonden we moeilijk. Gelukkig hebben jullie dat al vaker gedaan, waardoor het uiteindelijk precies is geworden wat we wilden! – Edwin en Janita

Hartelijke groet,

Simon van Lit

P.S. Tijdens het bezoek aan huis stellen we binnen 2 uur een grafsteen compleet samen

P.P.S. We komen graag bij je aan de keukentafel zitten, of je nu in Amsterdam woont of in Elp (klein dorpje in Drenthe)

P.P.P.S Een bezoek aan huis is altijd GRATIS en vrijblijvend!