Page content

Grafsteen Rotterdam

Ben je op zoek naar een grafsteenwinkel in Rotterdam? Dan ben je aan het juiste adres. Grafsteenwinkel is namelijk de winkel in grafstenen van Nederland, met een fysieke winkel in onder meer Rotterdam. Online informeren we je graag over alles wat met grafstenen te maken hebben. Als je op zoek bent naar Grafstenen Rotterdam kan je hier alle benodigde informatie vinden: Klik hier. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Rotterdam of we komen thuis bij je langs.

Het adres van Grafsteenwinkel Rotterdam is:
Alexandrium, Schorpioenstraat 298, 3067 KW Rotterdam

Grafsteen Rotterdam

Het personeel van grafsteen.nl heeft al ruim 40 jaar ervaring met de verkoop van stenen voor op het graf. Het personeel in onze lokaal geplaatste winkel heeft zo veel kennis van het vak dat ze je altijd goed advies kunnen geven in deze moeilijke tijden.

Prijzen van Grafsteenwinkel.nl

Alle grafstenen bij Grafsteenwinkel kosten tussen de €550,- en €2000,-. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent.

De prijzen van grafstenen schieten soms bij collega-steenhouwers wel door tot boven de €6.000,-. Bij Grafsteenwinkel zal dit nooit voorkomen. Door de transparantie die geboden wordt op deze website, ben je van tevoren altijd verzekerd van een scherpe prijs.

Alle genoemde prijzen op deze website zijn dan ook inclusief btw, een tekst van 100 tekens, plaatsing en het aanvragen van de vergunning.

Grafsteenwinkel is op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving in Rotterdam omtrent grafstenen. Dit vergemakkelijkt het aanvragen van een vergunning.

Bekijk voor een compleet overzicht van de grafstenen prijzen Rotterdam deze pagina.