Page content

Grafstenen prijzen

Wij krijgen regelmatig de vraag: Hoe komt het dat grafstenen prijzen zo verschillend zijn? Het antwoord is eenvoudig: Iedere steenhouwer berekent op z’n eigen manier de uiteindelijke prijs. Vaak wordt een grafsteen getekend als je in de winkel of showroom bent. Daarna krijg je pas de definitieve prijs te horen.

Vooraf duidelijkheid over de prijs van een grafsteen

Is het dan niet mogelijk om vooraf duidelijkheid te krijgen over grafstenen prijzen? Veel verkopers van grafstenen zullen zeggen dat dit niet mogelijk is. Grafsteenwinkel heeft echter na 40 jaar voldoende kennis en ervaring opgebouwd dat hier wel duidelijkheid in gegeven kan worden.

Wil jij een precies weten wat welke grafsteen kost? Bekijk dan onze prijslijst ‘Grafstenen’.

Prijslijst ‘Grafstenen’ bekijken

Grafstenen met prijzen

Bekijk hier 2 voorbeelden van geplaatste grafstenen, met de daarbij behorende prijzen:

Prijzen zijn incl. plaatsing door heel Nederland! Alleen de kosten voor de vergunning komen hier nog bij. Deze worden direct door de gemeente in rekening gebracht.

Grafsteen ‘Liggend’

Deze liggende grafsteen heeft een prijs van 550 euro, inclusief plaatsing door heel Nederland. De kleur van deze grafsteen is Steel Grey. Kies hier zelf een kleur voor de grafsteen ‘Liggend’ en bekijk direct de prijs.

Grafsteen ‘Toog’

 

 

Deze grafsteen ‘Toog’ met omranding en grind heeft een prijs van 1.650 euro, inclusief plaatsing door heel Nederland. De kleur van deze grafsteen is Himalaya Blue. Wil je liever een andere kleur grafsteen of juist zonder omranding? Ontwerp hier dan eenvoudig zelf een grafsteen ‘Toog’.

Wat is er in de prijs van een grafsteen inbegrepen?

De prijzen van Grafsteenwinkel zijn inclusief alle kosten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er achteraf nog allerlei kosten bijkomen.

  • Het maken van een tekening (nodig voor de vergunningaanvraag)
  • De materiaalkosten van de grafsteen
  • Fundering onder de grafsteen
  • De tekst (max. 100 tekens) die op de grafsteen moet komen
  • Plaatsing van de grafsteen door heel Nederland
  • De vulling van de grafsteen, bijvoorbeeld grind (optioneel)
  • De afdekplaat (optioneel)

Wat is er in niet in de prijs van een grafsteen inbegrepen?

Het aanvragen van een vergunning bij de gemeente verzorgen we kosteloos voor je. De gemeente brengt wel kosten in rekening (legeskosten). Deze brengt de gemeente direct bij jou in rekening. Deze kosten zijn per gemeente anders. Daarom kunnen we niet precies zeggen wat deze kosten zijn.

Goedkope grafstenen

Ben je op zoek naar goedkope grafstenen? De goedkoopste modellen zijn de liggende grafsteen (geschikt voor een algemeen graf) of een grafsteen ‘Toog’, zonder omranding en afdekplaat.

Voorbeelden grafstenen prijzen

Bekijk hier een filmpje over de prijzen van een grafsteen: Wat kost een grafsteen?

Comment Section

0 reacties op “Grafstenen prijzen

Plaats een reactie


*