Grafstenen

Grafstenen

Prijs grafsteen

Prijzen

Grafsteenwinkel is helder en duidelijk over haar prijzen. Daarom mag je online de complete prijslijst bekijken.

Liggende grafsteen

Liggende grafstenen

Een liggende grafsteen of graftegel is geschikt voor plaatsing op een algemeen graf, urnengraf of kindergraf.

Staande grafsteen

Staande grafstenen

Een staande grafsteen kan worden geplaatst op een eigen graf, familiegraf en in sommige gemeenten op een algemeen graf.

45 jaar

ervaring door heel Nederland

1.000+

tevreden klanten per jaar

20 - 40%

goedkoper dan in de winkel

Bekijk hier de vier meestgekozen grafstenen

Liggene grafsteen

Liggende grafsteen

Een liggende grafsteen is geschikt voor plaatsing op een algemeen graf of urnengraf. Dit is het voordeligste model, met prijzen vanaf 600 euro. Een liggende grafsteen wordt ook wel een graftegel genoemd.

Staande grafsteen

Staande grafsteen

Een staande grafsteen bestaat uit een letterplaat en een voetstuk. Op de letterplaat wordt de tekst aangebracht en eventueel een afbeelding. 

Staande grafsteen met omranding

Staande grafsteen met omranding

Bij een staande grafsteen kan er voor een omranding worden gekozen. Deze omranding wordt voorzien van bijvoorbeeld grind. Het is ook mogelijk om een gedeelte van de omranding vrij te houden als plantenvak.

Grafsteen met afdekplaat

Staande grafsteen met afdekplaat

Een staande grafsteen met omranding kan voorzien worden van een afdekplaat. Deze afdekplaat  (het liggende gedeelte van de steen) rust op de omranding. Het is ook mogelijk om  het voorste gedeelte open te laten, zodat er een plantenvak ontstaat.

Benieuwd naar de prijzen?

Positieve beoordeling Grafsteenwinkel

Ik ben goed geholpen bij het uitzoeken van een grafsteen voor de Essenhof. Via de e-mail kreeg ik heel vlot antwoord en ook telefonisch kreeg ik duidelijke antwoorden. De scherpe prijs heeft er mede toe bijgedragen dat ik voor Grafsteenwinkel heb gekozen.

Robert van den Berg - Dordrecht

Simon van Lit en Niels Dominicus

Wat is Grafsteenwinkel.nl?

Grafsteenwinkel.nl is volledig gericht op de levering en plaatsing van grafstenen door heel Nederland. In slechts 4 stappen stel je eenvoudig een grafsteen samen. Dit kan online, in de winkel of tijdens een bezoek aan huis.


Natuurlijk regelen we alles voor je. Zelfs de vergunningaanvraag, inclusief benodigde tekeningen, vragen wij voor je aan. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is.


Met 5 winkels helpen we je graag met het samenstellen van een grafsteen. Doe je dit liever thuis met een adviseur of direct online? Dat is allemaal mogelijk!