grafmonumenten goedkoop

Grafmonumenten

Een grafmonument kopen? Bij Grafsteenwinkel hebben we verschillende grafmonumenten beschikbaar. We hebben vier verschillende soorten grafmonumenten. Alle grafmonumenten worden gemaakt van graniet en zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. We maken daarbij onderscheid tussen staande en liggende grafmonumenten. Een liggend grafmonument komt vaak op een algemeen graf, terwijl een staand grafmonument vaak op een particulier graf geplaatst wordt. Alle informatie over onze grafmonumenten lees je op deze pagina. 
Prijslijst grafmonumenten

Bij het kiezen van een grafmonument is het belangrijk om te weten wat deze kost. Bij Grafsteenwinkel mag je daarom kosteloos vooraf in onze prijslijst kijken. 

grafmonumenten liggend
Een liggend grafmonument wordt ook wel een graftegel genoemd en wordt vaak geplaatst op een algemeen graf. Het is daarbij een voordelige optie voor op een particulier graf. Dit monument is namelijk al verkrijgbaar vanaf 550 euro. 
grafmonument staand
Een staand grafmonument wordt vaak geplaatst op een eigen/particulier graf. Een staand grafmonument biedt daarbij meer mogelijkheden dan een graftegel. Er kan gekozen worden voor een staande grafsteen, een grafmonument met omranding en een grafmonument met afdekplaat. 
45 jaar

ervaring door heel Nederland

1.000+

tevreden klanten per jaar

20 - 40%

goedkoper dan in de winkel

Liggene grafsteen goedkoop voordelig budget graftegel

Een liggend grafmonument is geschikt voor plaatsing op een algemeen graf of urnengraf. Dit is het voordeligste model, met prijzen vanaf 550 euro. Een liggend grafmonument wordt ook wel een graftegel genoemd.

Staand grafmonument

Een staand grafmonument bestaat uit een letterplaat en een voetstuk. Op de letterplaat wordt de tekst aangebracht en eventueel een afbeelding. 

Staand grafmonument met omranding

Bij een staand grafmonument kan er voor een omranding worden gekozen. Deze omranding wordt voorzien van bijvoorbeeld grind. Het is ook mogelijk om een gedeelte van de omranding vrij te houden als plantenvak.

Staand grafmonument met afdekplaat

Een staand grafmonument met omranding kan voorzien worden van een afdekplaat. Deze afdekplaat  (het liggende gedeelte van de steen) rust op de omranding. Het is ook mogelijk om  het voorste gedeelte open te laten, zodat er een plantenvak ontstaat.

Prijs grafmonument
Het is belangrijk om te weten wat een grafmonument nu eigenlijk kost. Je wilt namelijk niet teveel betalen maar het is lastig om te bepalen wat de juiste prijs voor een grafmonument is omdat dit niet iets is wat je dagelijks aanschaft. Bij Grafsteenwinkel geven we je daarom direct, compleet inzicht in al onze prijzen. 
Over het algemeen moet er inderdaad een vergunning aangevraagd worden voor het plaatsen van een grafmonument. Dit neemt Grafsteenwinkel graag zonder meerkosten voor je over, zo heb je hier zelf geen omkijken naar. De kosten van de vergunning zijn afhankelijk van de begraafplaats. 
Mogelijkheden grafmonument

Kan ik extra's toevoegen aan het grafmonument?

Ja, het is mogelijk om onze grafmonumenten vorm te geven zoals jij dat wilt. De prijzen in onze grafmonumenten in de prijslijst zijn echter gebaseerd op een standaard grafsteen met maximaal 100 tekens. Het is bijvoorbeeld mogelijk om extra tekens toe te voegen voor 3 euro per teken. Daarbij kan er voor 150 euro een porseleinen foto op het grafmonument geplaatst worden.  
Positieve beoordeling Grafsteenwinkel

Ik ben goed geholpen bij het uitzoeken van een grafsteen voor de Essenhof. Via de e-mail kreeg ik heel vlot antwoord en ook telefonisch kreeg ik duidelijke antwoorden. De scherpe prijs heeft er mede toe bijgedragen dat ik voor Grafsteenwinkel heb gekozen.

Robert van den Berg - Dordrecht