Grafstenen Zeeland

Op zoek naar grafstenen Zeeland? Een grafsteen kopen in Zeeland? In Zeeland zijn diverse begraafplaatsen. Iedere begraafplaats heeft zijn eigen regels omtrent grafstenen. Grafsteen.nl geeft je daarom een overzicht van regels over grafstenen, gesorteerd per gemeente. Zo lees je direct snel alle informatie per woonplaats. Zo lees je alles over het plaatsen grafsteen Zeeland, prijzen grafstenen Zeeland en kopen grafsteen Zeeland. 

Grafsteen  gemeente Middelburg

Grafstenen Middelburg

Grafsteen  gemeente  Noord-Beveland

Grafstenen Noord-Beveland

Grafsteen  gemeente Reimerswaal

Grafstenen Reimerswaal

Grafsteen gemeente Schouwen-Duiveland

Grafstenen Schouwen-Duiveland

Grafsteen gemeente   Sluis

Grafstenen Sluis

Grafsteen gemeente Terneuzen

Grafstenen Terneuzen

Grafsteen gemeente Tholen

Grafstenen Tholen

Grafsteen gemeente Vlissingen

Grafsteen gemeente Vlissingen

4

winkels door Nederland

40

jaar ervaring

500+

Downloads van prijslijst

1000+

grafstenen per jaar

Grafsteenwinkel Zeeland grafsteen

Twee winkels in Zeeland

Grafsteenwinkel heeft verschillende vestigingen in Nederland waar je onze grafstenen kunt bekijken. Twee van onze winkels zijn gevestigd in Zeeland. Je kunt ons vinden in Goes en Westkapelle. Zo kan je wanneer je een grafsteen in Zeeland wilt laten plaatsen altijd even langskomen wanneer je vragen hebt. We raden je wel aan om vooraf een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we uitgebreid de tijd voor je hebben. 

Grafsteenwinkel Goes

Grafsteenwinkel Goes

Grafsteenwinkel zit in Goes gevestigd aan de Verrijn Stuartweg 10

Grafsteenwinkel Westkapelle

Grafsteenwinkel Westkapelle

Ook op Walcheren is Grafsteenwinkel te vinden. In Westkapelle vind je ons aan de Oude Zandweg. 

Direct een afspraak maken?

Soorten grafstenen Zeeland

Een grafsteen kopen kan soms best lastig zijn. Je weet dat de begraafplaats ergens in Zeeland is, bijvoorbeeld in Middelburg of Vlissingen, maar het is lastig om te ontdekken wat de regels zijn. Op alle begraafplaatsen zijn de regels anders en je wilt wel een passende grafsteen plaatsen! Grafsteenwinkel begrijpt dat een grafsteen kopen in Zeeland soms vrij lastig kan zijn. We begeleiden je daarom in dit proces. Doordat Grafsteenwinkel op de begraafplaatsen in Zeeland zeer regelmatig grafstenen plaatst, weten we precies wat de regels zijn hier. We maken de grafsteen voor in Zeeland dan ook kosteloos in de juiste maat. 
Liggende grafsteen Zeeland

Liggende grafsteen Zeeland

Op de meeste begraafplaatsen in Zeeland kunnen liggende en staande grafstenen geplaatst worden. Over het algemeen komt een liggende grafsteen op een algemeen graf en een staande grafsteen op een particulier graf. De afmetingen van een liggende grafsteen in Zeeland zijn maximaal 60 x 50 centimeter. Twijfel je wat de grootte bij jouw grafsteen mag zijn? Vraag het aan ons, we kijken het graag voor je na. 


De liggende grafsteen voor in Zeeland is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren en is verkrijgbaar vanaf € 600,- 

Staande grafsteen Zeeland

Staande grafsteen Zeeland

Wil je een staande grafsteen plaatsen in Zeeland? We hebben verschillende modellen (golf, modern en toog) en ook hier heb je de keuze uit 4 verschillende kleuren. 

Grafsteen plaatsen in Zeeland

 Je hebt een mooie, voordelige grafsteen gevonden. Maar hoe gaat het dan verder? We gaan zo snel aan de slag met de grafsteen. Voor het plaatsen van een grafsteen in Zeeland moet je rekening houden met een termijn van c.a. 4 maanden.

Deze termijn is nodig om de grond goed in te laten klinken, zodat de grafsteen niet na een aantal jaar gaat verzakken.

Ook is deze tijd nodig om de vergunning aan te vragen en de grafsteen te produceren.

Vergunning grafsteen Zeeland

Moet ik een vergunning aanvragen voor de grafsteen?

In de meeste gevallen moet er voor een grafsteen een vergunning aangevraagd worden. Hier komen soms extra kosten bij kijken, deze verschillen per begraafplaats. Grafsteenwinkel vraagt de vergunning altijd kosteloos voor je aan, zodat je hier geen omkijken naar hebt. 

Extra kosten grafsteen Zeeland

De prijzen uit onze prijslijst zijn totaalprijzen. Extra kosten worden altijd duidelijk aan je vermeld. Zo zijn er 60 tekens inclusief en heeft ieder extra teken een meerprijs van 4 euro per stuk. Wil je een foto op de grafsteen plaatsen? Dat kan tegen een meerprijs van 150 euro. 

Op sommige begraafplaatsen betaal je grafrechten of onderhoudsrechten. Wil je weten wat deze kosten zijn? We vertellen het je graag.