Grafstenen Hilversum

Een grafsteen kopen in Hilversum? Er zijn veel aanbieders, de prijzen kunnen veel verschillen en daarbij is een grafsteen kopen waarschijnlijk iets wat je nog niet vaker gedaan hebt. Grafsteenwinkel plaatst regelmatig grafstenen in en rond Hilversum en daardoor zijn we exact op de hoogte van de regelgeving betreft grafstenen. 

Gedenksteen Hilversum
45 jaar

ervaring door heel Nederland

1000+

tevreden klanten per jaar

20 - 40%

goedkoper dan in de winkel

Begraafplaatsen in Hilversum

In Hilversum zijn verschillende begraafplaatsen. 

Noorder Begraafplaats

De Noorderbegraafplaats kenmerkt zich door zijn lanen met bomen welke leiden naar verschillende delen van de begraafplaats. De begraafplaats heeft een vijver en ook is hier een aula. Op de begraafplaats is onder andere ruimte voor katholieke - en islamitische grafvelden. 

Laan 1940 1945 2
Hilversum

Algemene Begraafplaats Bosdrift

De Algemene Begraafplaats aan de Bosdrift is in 1890 aangelegd. Op deze begraafplaats staat de natuur centraal en daarom staan de monumenten dan ook tussen de lelietjes-van-dalen en worden deze overgroeid met mos. 

Bosdrift 12
1215 AL Hilversum

RK Begraafplaats St. Barbara Hilversum

Deze Rooms-Katholieke begraaflaats biedt onder andere ruimte voor een (familie)graf, een urnenhof en het verstrooien van as. 
Kerkelandenlaan 5a

1216 RN Hilversum

Begraafplaats Zuiderhof Hilversum

In het midden van de stad en de heide ligt Begraafplaats Zuiderhof. Deze begraafplaats is voorzien van een aula en is herkenbaar aan zijn grote zuilen. Naast graven beschikt deze begraafplaats zich ook over een urnentuin, urnenmuren en een verstrooibos. 
Kolhornseweg 13

1213 RS Hilversum

Grafsteen kopen in Hilversum

Grafsteen kopen Hilversum

Langskomen in de showroom of liever een thuisbezoek in Hilversum? 

Wil je een grafsteen kopen in Hilversum? Grafsteenwinkel heeft onder andere vestigingen in Rotterdam en Dordrecht. Daar kun je onze grafstenen rustig bekijken en kunnen we een passende steen samenstellen. Liever een thuisbezoek? Ook dat is mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op. 

Wat kost een grafsteen in Hilversum?

We kunnen ons voorstellen dat je het fijn vindt om te weten hoeveel je voor een grafsteen betaalt. Je mag daarom direct en gratis onze prijslijst bekijken. 

Prijzen grafsteen Hilversum

Soorten graven in Hilversum

Op de begraafplaatsen Zuiderhof, Bosdrift en Noorderbegraafplaats, zijn een aantal verschillende soorten graven. Het is belangrijk om de verschillen tussen de graven te kennen omdat ieder soort graf zijn eigen regels en afmetingen heeft. 

Liggende grafsteen Hilversum

Algemeen graf Hilversum

Op de Noorderbegraafplaats en Zuiderhof kan een algemeen graf gekozen worden. Deze wordt uitgegeven voor een periode van tien jaar en hierbij is het niet mogelijk om deze periode te verlengen. Na deze tien jaar wordt het graf geruimd. In een algemeen graf worden drie personen begraven. Welke drie personen dit zijn, wordt besloten door het beheer van de begraafplaats. 

Staande grafsteen Hilversum

Particulier graf Hilversum

Op de Noorderbegraafplaats, Zuiderhof en Bosdrift is er ruimte voor particuliere graven. Deze bieden ruimte aan meerdere overledenen en worden gehuurd voor een periode van minimaal 10 jaar. Het graf heeft één rechthebbende en deze persoon bepaalt wie er begraven mag worden in het graf. Een particulier graf kan in tegenstelling tot een algemeen graf na het aflopen van de periode wel verlengd worden. 

Kinder grafsteen Hilversum

Kindergraf

Op de Noorderbegraafplaats en Zuiderhof is er ruimte voor kindergraven. Deze biedt ruimte aan een kind van maximaal 12 jaar oud. Kindergraven hebben de mogelijkheid om verlengd te worden. 

Kelder grafsteen Hilversum

Keldergraf

Op de Noorderbegraafplaats, Zuiderhof en Bosdrift is het mogelijk om in een keldergraf te begraven. De rechthebbende beslist over de belangrijke zaken. 

Grafsteen bovengronds graf

Bovengronds graf

Op begraafplaats Zuiderhof is het op aanvraag mogelijk om te begraven in een bovengronds graf. 

Toegestane afmetingen grafsteen Hilversum

Algemeen graf Hilversum

Een algemeen graf in Hilversum mag 40 centimeter lang, 50 centimeter breed, en 5 centimeter hoog zijn. 

Particulier graf Hilversum

Noorderbegraafplaats en Bosdrift: 230lx100bx100h
Zuiderhof: 200lx100bx100h

Kindergraf

Op een kindergraf mag een grafsteen geplaatst worden. Deze mag 60 centimter lang, 120 centimeter breed en 60 centimeter hoog zijn. 

Urnen

This unit makes a perfect suit for a USP. In this area you have room for a description

Ik bekijk graag eerst de complete prijslijst voor grafstenen in Hilversum

Vergunning grafsteen Hilversum

Vergunning grafsteen Hilversum

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Grafsteen kopen Hilversum

Inclusief plaatsing in Hilversum

Schaf je een grafsteen aan bij Grafsteenwinkel? Dan is de prijs die je betaald inclusief plaatsing in Hilversum!

Ja, ik ben overtuigd en wil een grafsteen bestellen!