Grafstenen begraafplaats Krimpen aan den IJssel

Grafstenen Krimpen aan den IJssel | Grafsteen kopen in Krimpen aan den IJssel | 

Een grafsteen kopen voor op begraafplaats Krimpen aan den IJssel (begraafplaats Waalhoven of IJsseldijk)? Grafsteenwinkel plaatst regelmatig grafstenen op begraafplaats Krimpen aan den IJssel, we zijn daardoor perfect op de hoogte van alle regelgeving. Je leest op deze pagina daarom alles over het plaatsen van een grafsteen in Krimpen aan den IJssel. 

Grafstenen Krimpen aan den IJssel
40 jaar

ervaring door heel Nederland

500+

tevreden klanten per jaar

20 - 40%

goedkoper dan in de winkel

Begraafplaatsen Krimpen aan den IJssel 

In Krimpen aan den IJssel zijn drie verschillende begraafplaatsen. Dit zijn de oude begraafplaats, begraafplaats IJsseldijk en begraafplaats Waalhoven. Op de oude begraafplaats aan de IJsseldijk 357 en 351 wordt tegenwoordig niet meer begraven. Ook op begraafplaats IJsseldijk worden alleen nog maar bijzettingen gedaan en geen nieuwe graven uitgegeven. Op deze begraafplaats is ook een herdenkingsmonument ter herinnering aan de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog te vinden. 

Begraafplaats Waalhoven

Begraafplaats Waalhoven wordt wel nog gebruikt, op de begraafplaats - die in 2008 uitgebreid is - is ruimte voor algemene-, particuliere- en kindergraven. Daarbij zijn er urnengraven en kan er as verstrooid worden. 

Adres begraafplaats Waalhoven
IJsseldijk 144 

2924 AT Krimpen aan den IJssel
Ik bekijk graag eerst de complete prijslijst 'Grafstenen Krimpen aan den IJssel'

Er zijn verschillende soorten graven in Krimpen aan den IJssel

Op de begraafplaats in Krimpen aan de IJssel, Waalhoven, is ruimte voor algemene graven, particuliere graven en kindergraven. Daarnaast zijn er urnengraven en kan er as verstrooid worden. De graven kunnen zien afgekocht worden. Ze blijven altijd eigendom van de gemeente. 

Staande grafsteen Krimpen aan den IJssel

Particulier graf Krimpen aan den IJssel

Bij een particulier graf bepaalt de huurder wie er in het graf begraven mag worden. In een particulier graf kunnen twee personen begraven worden. Particuliere graven worden uitgegeven voor een periode van 20, 25 of 30 jaar. Na het aflopen van deze periode is het mogelijk om te verlengen met een periode van 5, 10, 15 of 20 jaar. 

Liggende grafsteen Krimpen aan den IJssel

Algemeen graf Krimpen aan den IJssel

Bij een algemeen graf bepaalt de gemeente wie er in het graf begraven zal worden, er is ook hier ruimte voor twee personen. Een algemeen graf wordt uitgegeven voor 10 jaar en kan daarna worden geruimd. 

Kindergraven

Op de begraafplaats zijn ook kindergraven, er is hier een speciaal gedeelte ingericht. De kindergraven zijn algmene graven. Dit wil zeggen dat wanneer ouders hun kind willen begraven in een particulier graf, dit alleen kan in een graf met normale afmetingen. 

Afmetingen grafstenen Krimpen aan den IJssel

Algemeen graf 

Op een algemeen graf mag een grafsteen geplaatst worden met de afmetingen 90 x 80 cm. 

Particulier graf

Op een particulier graf mag een grafsteen geplaatst worden met de afmetingen 180 x 80 x 100 cm. Urnengraf

De afmetingen van een gedenkteken op een urnengraf zijn 50 x 50 cm.

Kindergraf

Op een kindergraf mag een grafsteen geplaatst worden van 80 x 75 x 60 cm. 

Vergunning grafsteen Krimpen aan den IJssel

Kosten grafsteen Krimpen aan den IJssel

Voor het plaatsen van een gedenkteken moet een vergunning bij de gemeente worden aangevraagd. Alle tarieven betreft het plaatsen van een grafsteen vindt je hier. Of neem contact met ons op!

Plaatsen grafsteen Krimpen aan den IJssel

Inclusief plaatsing op de begraafplaats in Krimpen aan den IJssel

De genoemde prijzen in de prijslijst zijn inclusief plaatsing van de grafsteen op de begraafplaats in Krimpen aan den IJssel. 

Ja, ik ben overtuigd en wil een grafsteen bestellen!