Grafstenen Nieuwerkerk aan den IJssel 

Grafstenen Nieuwerkerk aan den IJssel | Alle info & prijzen

Een grafsteen kopen voor in Nieuwerkerk aan den IJssel? Grafsteenwinkel plaatst regelmatig grafstenen in de gemeente Zuidplas en Nieuwerkerk. Bij Grafsteenwinkel stel je in vier eenvoudige stappen een grafsteen naar wens samen, voor een voordelige prijs. 


Grafstenen Nieuwerkerk aan den IJssel
40 jaar

ervaring door heel Nederland

500+

tevreden klanten per jaar

20 - 40 % 

goedkoper dan in de winkel

Begraafplaats Essehof

Adres:

Kerkhofpad 1

 2911CB Nieuwerkerk aan den IJssel

Prijs grafsteen Nieuwerkerk aan den IJssel

Wat kost een grafsteen in Nieuwerkerk aan den IJssel?

"Wat kost een grafsteen?" is een vraag die vaak gesteld wordt voor de aanschaf van een grafsteen. Om de keuze voor een grafsteen gemakkelijker te maken mag je bij Grafsteenwinkel direct in de prijslijst kijken. 

Bovenop de prijzen in de prijslijst komen de vergunningskosten van de grafsteen. Deze verschillen per begraafplaats en grafsteen. De kosten voor de vergunning zijn €111,- in de gemeente Zuidplas. Het onderhoud moet afgekocht worden. Deze kosten zijn voor een particulier graf €833,- of €1111,-. Bij kindergraven zijn deze kosten €55,- of €278,-. De hoeveelheid van deze kosten hangt af van de periode waarin het graf is aangeschaft. Bij een algemeen graf zijn de kosten €555,- in Nieuwerkerk aan den IJssel. 

liggende grafsteen nieuwerkerk aan den ijssel

Liggende grafsteen Nieuwerkerk aan den IJssel

Op een algemeen graf in Nieuwerkerk aan den IJssel mag een liggende grafsteen geplaatst worden. In deze algemene graven wordt in twee lagen begraven en daarom komen er twee liggende stenen boven elkaar te liggen. De afmeting van de gedenksteen mag 50l x 50h x 4d cm zijn. Dit is inclusief strip. 

Op een algemeen kindergraf zijn de afmetingen anders. Deze steen mag 50l x 50b x 15h cm zijn. 

Staande grafsteen Nieuwerkerk aan den IJssel

Staande grafsteen Nieuwerkerk aan den IJssel

Alleen op een particulier graf mag in Nieuwerkerk aan den IJssel een staande grafsteen geplaatst worden. De afmetingen hiervoor zijn 180l x 80b x 90h cm. Op een urnengraf kan ook een staande grafsteen geplaatst worden van 50l x 50b x 15h cm en in de urnentuin zijn deze afmetingen 30l x 30b x 40h cm.

Ik bekijk graag eerst de complete prijslijst

Grafsteen kopen Nieuwerkerk aan den IJssel

Inclusief plaatsing op begraafplaats Essehof in Nieuwerkerk aan den IJssel

De genoemde prijzen in de prijslijst zijn inclusief plaatsing van de grafsteen op de begraafplaats Essehof in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ja, ik ben overtuigd en wil een grafsteen bestellen!