Grafstenen Voorschoten | Alle info & prijzen

Grafstenen Voorschoten | Alles over het kopen, uitzoeken en plaatsen van een grafsteen in Voorschoten | Inlcusief duidelijke prijzen


Een grafsteen kopen in Voorschoten? De juiste gedenksteen vinden kan best lastig zijn. Daarbij zijn er veel regels en dingen waar je aan moet denken. Bij Grafsteenwinkel nemen we dit proces graag voor je uit handen. Grafsteenwinkel plaatst regelmatig grafstenen in de omgeving van Voorschoten en we zijn daardoor precies op de hoogte van de regelgeving. Daarbij lees je op deze pagina alles wat je moet weten over het kopen van een grafsteen in Voorschoten. 

Grafstenen Voorschoten
40 jaar

ervaring door heel Nederland

500+

tevreden klanten per jaar

20 - 40%

goedkoper dan in de winkel

Begraafplaats in Voorschoten

De gemeente Voorschoten heeft 1 begraafplaats.

Adres begraafplaats Voorschoten:

Begraafplaats Rosenburgh

Rosenburgherlaan 5

2252 AX Voorschoten

Op deze begraafplaats wordt sinds 1963 begraven. De begraafplaats kent naast een algemeen gedeelte ook een Islamitisch- en een Rooms-Katholiek gedeelte. 


Ik bekijk graag eerst de complete prijslijst 'Grafstenen Voorschoten'

Er zijn verschillende soorten graven in Voorschoten

Op de begraafplaats in Voorschoten zijn zowel in het algemene gedeelte als in het Rooms-Katholieke gedeelte verschillende soorten graven. Naast algemene en particuliere graven zijn er in Voorschoten. particuliere keldergraven, particuliere kindergraven, particuliere urnengraven en particuliere urnen-nissen.

Staande grafsteen Voorschoten

Particulier graf Voorschoten

Particuliere graven worden uitgegeven voor een periode van 20 jaar. Na het aflopen van deze periode is het mogelijk om te verlengen.

Liggende grafsteen Vlaardingen

Algemeen graf Voorschoten

Een algemeen graf wordt uitgegeven voor 10 jaar. Na het aflopen van deze periode is het niet mogelijk om te verlengen.

Afmetingen grafstenen Voorschoten

Algemeen graf 

In een algemeen graf worden 2 overledenen begraven. De afmetingen voor een gedenkteken op de algemene graven zijn 100l x 50b x 25h cm. Maar als de beide families van de 2 overledenen die in het algemene graf begraven zijn overeenkomen dat er één gezamenlijk gedenkteken voor de beide graven komt, dan mogen de afmetingen zijn 100l x 200b x 110h cm.

Algemeen kindergraf

De afmetingen voor een gedenkteken op een algemeen kindergraf zijn 80l x 50b x 25h cm. Wanneer de beide families van de 2 overledenen overeenkomen dat er één gezamenlijk gedenkteken voor beide graven komt, dan mogen de afmetingen zijn 80l x 160b x 110h cm.Particulier (kelder)graf

De afmetingen van een gedenkteken op een particulier (kelder-)graf zijn 100l x 200b x 110h cm.

Particulier urnengraf

De afmetingen van een gedenkteken op een particulier urnengraf zijn 70l x 50b x110h cm.

Vergunning grafsteen Voorschoten

Vergunning grafsteen Voorschoten

Voor het plaatsen van een gedenkteken moet een vergunning bij de gemeente worden aangevraagd. De kosten hiervoor zijn bij de aanschaf van het graf al voldaan.

Voor het onderhoud worden door de gemeente kosten in rekening gebracht. Voor een particulier graf is dit €123,00 per jaar, een particulier kindergraf €56,00 en een urnengraf €94,00 per jaar.

De kosten voor het onderhoud van een algemeen graf zijn €66,00 per jaar en voor een algemeen kindergraf € 46,00 per jaar. 

Plaatsen grafsteen Voorschoten

Inclusief plaatsing op de begraafplaats in Voorschoten

De genoemde prijzen in de prijslijst zijn inclusief plaatsing van de grafsteen op de begraafplaats in Voorschoten.

Ja, ik ben overtuigd en wil een grafsteen bestellen!