arrow_drop_up arrow_drop_down

Graftegel kopen

Een graftegel is geschikt voor plaatsing op bijvoorbeeld een algemeen graf. De afmetingen zijn maximaal 60 x 50 centimeter. Hierdoor is deze goedkope graftegel geschikt voor plaatsing op alle begraafplaatsen in Nederland.


De graftegel is verkrijgbaar in 4 kleuren. De genoemde prijzen zijn inclusief plaatsing en het aanbrengen van een tekst van maximaal 100 tekens.

Kleuren bekijken

Goedkope graftegel voor algemeen graf, budget, voordelig

De graftegel is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren


Graftegel Glittery White

Glittery White

Goedkope graftegel

550,-

Graftegel Steel Grey

Steel Grey

Graftegel voor algemeen graf

550,-

Graftegel Himalaya Blue

Himalaya Blue

Graftegel met rode vlam

575,-

Graftegel Zwart Graniet

Zwart Graniet

Zwarte graftegel

600,-

Nee, ik bekijk eerst liever de complete prijslijst

Ben je op zoek naar een liggende grafsteen? Grafsteenwinkel levert en plaatst ze door heel Nederland

Inclusief plaatsing door heel Nederland

De genoemde prijzen zijn inclusief plaatsing van de graftegel op iedere begraafplaats in Nederland.

Liggende grafsteen met gezandstraalde en ingeschilderde tekst

Inclusief gezandstraalde tekst

Door het aanbrengen van een tekst op een liggende graftegel, maak je de graftegel persoonlijk. We hebben vele voorbeeldteksten voor je, die je helpen om de tekst samen te stellen. Een tekst van maximaal 100 tekens is bij de prijs inbegrepen.

Vergunning aanvragen voor een grafsteen op een algemeen graf

Inclusief vergunningaanvraag

Voor het plaatsen van een graftegel moet er een vergunning worden aangevraagd bij de gemeente. Grafsteenwinkel neemt dit helemaal voor je over, zodat je geen omkijken hebt naar de vergunningaanvraag. Uiteraard zonder meerkosten.


Sommige gemeenten brengen vergunningskosten in rekening. Deze komen bij de totaalprijs van de graftegel.

Ja, ik ben overtuigd en wil een graftegel bestellen!

Kies de kleur

Veelgestelde vragen over een graftegel

We willen graag eerlijk en open zijn over de prijs van een liggende grafsteen. De vanafprijs is 550 euro. Afhankelijk van de gekozen opties kan deze prijs stijgen, maar deze zal niet hoger zijn dan 600 euro. In dit totaalbedrag zijn alle kosten opgenomen, zoals plaatsing en een tekst van maximaal 100 tekens. Uiteraard vragen we ook kosteloos de vergunning voor je aan.

Alleen de vergunningskosten worden direct door de gemeente aan jou in rekening gebracht en zijn niet meegenomen in de totaalprijs.

Ja, bij Grafsteenwinkel.nl kan je eenvoudig en snel een grafsteen online samenstellen en bestellen. We berekenen direct online de prijs voor je, zodat je niet hoeft te wachten op een offerte.
Bestel hier online een liggende grafsteen.

De afmetingen verschillen per gemeente. De maximale maat is 60 x 60 x 8 centimeter. In veel gemeenten worden er echter kleinere maatvoeringen gehanteerd. Als je een grafsteen bestelt via Grafsteenwinkel.nl zorgen wij er voor dat de maatvoering overeenkomt met de verordening van de gemeente.


Schrijft de gemeente een groter maat voor dan 60 x 60 centimeter? Neem dan even telefonisch contact op: 085 - 303 1234.

Bijna in alle gemeenten in Nederland is het verplicht om een vergunning aan te vragen. Ook voor het plaatsen van een liggende grafsteen is dit verplicht.

Grafsteenwinkel begrijpt dat je niet op deze rompslomp zit te wachten. Daarom verzorgen wij de complete vergunningaanvraag voor je, inclusief de benodigde tekeningen!