grafmonumenten goedkoop

Grafzerken

Een grafzerk kopen? Bij Grafsteenwinkel hebben we verschillende grafzerken. Een grafzerk wordt ook wel een grafmonument, gedenksteen of grafsteen genoemd. Bij Grafsteenwinkel stel je in een paar eenvoudige stappen een voordelige grafzerk samen. De eerste stap is om te bepalen of je een staande of een liggende grafzerk wilt plaatsen. Vaak komt een staande grafzerk op een particulier graf en een liggende grafzerk op een algemeen graf. Daarna is het zaak om het model en de kleur van de grafzerk te kiezen. Na het samenstellen van de tekst en eventuele extra's kan de zerk geproduceerd en geplaatst worden. 

Alle informatie over onze grafzerken lees je op deze pagina. 

Prijslijst grafzerken

Prijzen grafzerken

Wat kost een grafzerk eigenlijk? Dat is een veel voorkomende, logische vraag. Het is fijn om vooraf inzicht te hebben in de prijs van een grafzerk. Je mag daarom van ons direct de prijslijst van grafzerken downloaden.

grafmonumenten liggend

Liggende grafzerken

Een liggende grafzerk is een goedkope optie voor op een algemeen graf. Doordat een liggende grafzerk (graftegel) niet erg groot is, is dit een voordelige zerk. Bij Grafsteenwinkel is deze verkrijgbaar vanaf €550,-

grafmonument staand

Staande grafzerken

Op een particulier graf mag vaak een grotere grafzerk geplaatst worden dan op een algemeen graf. Een staande grafzerk is dan een nette optie. Een staande grafzerk is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. 

40 jaar

ervaring door heel Nederland

1.000+

tevreden klanten per jaar

20 - 40%

goedkoper dan in de winkel

Vier soorten grafzerken

Liggende grafzerk

Liggende grafzerk (graftegel)

Een liggende grafzerk wordt ook wel een graftegel genoemd en is geschikt voor een algemeen graf. In een algemeen graf worden meerdere mensen begraven en daarom is het vaak alleen toegestaan om een kleine grafzerk te plaatsen. De grafzerk kan precies in de juiste afmetingen gemaakt worden zonder extra kosten. 

Staande grafzerk

Staand grafzerk

Ook een staande grafzerk is een optie. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende varianten waarvan de eerste optie enkel de letterplaat is (zoals afgebeeld op de afbeelding). Op deze staande letterplaat kan een tekst van maximaal 100 tekens geplaatst worden. Deze tekens zijn inclusief bij de prijs. Voor meer tekens komt 3 euro per teken bij de prijs van de steen zelf. 

Staande grafzerk met omranding

Staande grafzerk met omranding

Liever een uitgebreidere grafzerk? Dan kan gekozen worden voor een grafzerk met omranding. In het midden komt grind. Deze prijs is mee berekend in de totaalprijs, evenals maximaal 100 tekens. 

Staand grafzerk met afdekplaat

Staande grafzerk met afdekplaat

Een staande grafzerk met omranding kan voorzien worden van een afdekplaat. Deze afdekplaat  (het liggende gedeelte van de steen) rust op de omranding. Het is ook mogelijk om  het voorste gedeelte open te laten, zodat er een plantenvak ontstaat.

Prijzen grafzerk

Prijs grafzerk

Wat kost een grafzerk?

Hoeveel kost een grafzerk? Dat is een vraag die we vaker horen. Dat is niet gek, want het is fijn om vooraf inzicht te hebben in de kosten van een grafzerk. Je mag bij Grafsteenwinkel daarom vooraf in onze prijslijst kijken. 

Vergunning grafzerk

Vergunning grafzerk

Moet er een vergunning aangevraagd worden voor een grafzerk?

Ja, over het algemeen moet er inderdaad een vergunning aangevraagd worden voordat een grafzerk geplaatst mag worden. Grafsteenwinkel neemt dit echter compleet voor je over (kosteloos!). Zo heb je hier geen omkijken naar en weet je zeker dat alles goed gaat. 

Extra mogelijkheden grafzerk

Mogelijkheden grafzerk

Kan ik extra's toevoegen aan het grafzerk?

Een grafzerk kan helemaal naar eigen wens samengesteld worden. Zo kunnen er extra tekens toegevoegd worden voor 3 euro per stuk maar kan er ook een porseleinen foto op de steen komen. De medewerkers van Grafsteenwinkel helpen je graag met het samenstellen van een geschikte grafzerk. 
Positieve beoordeling Grafsteenwinkel

Ik ben goed geholpen bij het uitzoeken van een grafsteen voor de Essenhof. Via de e-mail kreeg ik heel vlot antwoord en ook telefonisch kreeg ik duidelijke antwoorden. De scherpe prijs heeft er mede toe bijgedragen dat ik voor Grafsteenwinkel heb gekozen.

Robert van den Berg - Dordrecht