Wat kost een liggende grafsteen?
27 september 2016 

Wat kost een liggende grafsteen?

Een liggende grafsteen is maximaal 60 x 60 x 8 centimeter en geschikt voor een algemeen graf of urnengraf. In sommige gemeenten wijkt deze maat af, en zijn de maximale afmetingen bijvoorbeeld 50 x 40 x 6 centimeter. Grafsteenwinkel.nl kent alle verordeningen, zodat de geplaatste grafsteen altijd zal voldoen aan de eisen van de gemeente.

Bekijk hier direct alle mogelijkheden voor een liggende grafsteen.

Of bekijk direct de complete prijslijst inclusief liggende grafstenen.

Prijslijst liggende grafsteen

Wat is de marktprijs van een liggende grafsteen?

Grafsteenwinkel.nl heeft 40 jaar ervaring in grafstenen. Daardoor zijn we goed op de hoogte van de geldende prijzen in de markt. Als je kiest voor een exclusieve steen beginnen de prijzen zo rond de 1.200 euro, die op kunnen lopen tot circa 2.500 euro.

Kies je voor een ‘standaard’ steen zijn de prijzen wat vriendelijker. Je moet dan denken tussen de 650 en 850 euro. Wil je weten wat de prijzen zijn bij Grafsteenwinkel.nl? Lees dan de volgende alinea!

Wat kost een liggende grafsteen bij Grafsteenwinkel.nl?

Liggende-grafsteen-1We willen graag eerlijk en open zijn over de prijs van een liggende grafsteen. De vanafprijs is 550 euro. Afhankelijk van de gekozen opties kan deze prijs stijgen, maar deze zal nooit hoger zijn dan 600 euro. In dit totaalbedrag zijn alle kosten opgenomen, zoals plaatsing en een tekst van maximaal 100 tekens. Uiteraard vragen we ook kosteloos de vergunning voor je aan.

Alleen de vergunningskosten worden direct door de gemeente aan jou in rekening gebracht en zijn niet meegenomen in de totaalprijs.

Wat is de prijs van een grafsteen voor een algemeen graf?

De prijs voor een liggende grafsteen op een algemeen graf of urnengraf is hetzelfde. In de alinea hierboven kan je lezen dat de prijzen beginnen bij 550 euro, incl. alle kosten (excl. vergunningskosten).

Kan ik een liggende grafsteen online bestellen?

Ja, bij Grafsteenwinkel.nl kan je eenvoudig en snel een grafsteen online samenstellen en bestellen. We berekenen direct online de prijs voor je, zodat je niet hoeft te wachten op een offerte.

Bestel hier online een liggende grafsteen.

Welke afmetingen mag een liggende grafsteen hebben?

De afmetingen verschillen per gemeente. De maximale maat is 60 x 60 x 8 centimeter. In veel gemeenten worden er echter kleinere maatvoeringen gehanteerd. Als je een grafsteen bestelt via Grafsteenwinkel.nl zorgen wij er voor dat de maatvoering overeenkomt met de verordening van de gemeente.

Wat kost een liggende grafsteen?

Download prijslijst grafstenen