Goedkope grafstenen

Een grafsteen kopen

Een grafsteen kopen is iets wat je waarschijnlijk nog niet vaker gedaan hebt. Meestal is dit als onderdeel van het rouwen een emotioneel proces en daarom is het belangrijk om een grafsteen te kopen bij een aanbieder waarbij dit vertrouwd aanvoelt. 

Bij Grafsteenwinkel hebben we al ruim 40 jaar met grafstenen. Al veel mensen hebben een grafsteen bij Grafsteenwinkel gekocht. Omdat de aankoop van een grafsteen waarschijnlijk iets nieuws is, is het fijn om te weten hoe dit proces er aan toe gaat. Op deze pagina vertellen we je precies hoe het proces van het aankopen van een grafsteen gaat. 

Stap 1 grafsteen kopen: Oriënteren naar een aanbieder

staande grafsteen goedkope grafsteen

Waar een grafsteen kopen?

Als het gaat om grafstenen zijn er veel verschillende aanbieders. Het is belangrijk dat een aanbieder vertrouwd aanvoelt. Het is fijn als je voorbeelden kunt bekijken van grafstenen en misschien wel reviews kunt lezen van eerdere klanten. Zo krijg je alvast een idee van wat voor grafsteen je bij deze aanbieder samen kunt stellen.

Bij Grafsteenwinkel staat vertrouwen en transparantie centraal. Dit is de reden waarom we je tijdens het gehele proces goed op de hoogte houden en je vooraf al in onze prijslijst mag kijken. Zo kom je niet later voor onverwachte verrassingen te staan. 

Stap 2 grafsteen kopen: Oriënteren naar het assortiment

Wat voor soort grafsteen kopen?

Er zijn veel verschillende soorten grafstenen en dat kan het kiezen van een grafsteen erg ingewikkeld maken. Om dit proces gemakkelijker te maken heeft Grafsteenwinkel een selectie van 40 grafstenen samengesteld waar uit gekozen kan worden. Zo is de eerste keuze die gemaakt moet worden of je een liggende of een staande grafsteen wilt kopen. Vaak komt een liggende grafsteen op een algemeen graf en een staande grafsteen op een particulier graf. Maar dit hoeft niet perse zo te zijn. Weet je niet of je een liggende of een staande grafsteen moet plaatsen? Neem dan contact met ons of de begraafplaats op.   

Stap 3 grafsteen kopen: Bekijk de prijzen van grafstenen

Het is fijn om vooraf de prijzen van grafstenen al op je beeldscherm te kunnen bekijken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je grafstenen goed vergelijken. 

Bij Grafsteenwinkel mag je onze prijslijst direct downloaden. Zo heb je direct inzicht in onze prijzen en kan je de juiste beslissing maken. 

Ontvang Gratis de Complete Prijslijst met 40 Grafstenen

  • Prijzen tussen 550 - 2.000 euro
  • Prijzen inclusief plaatsing in heel NL
  • Al meer dan 5.432 downloads van de prijslijst!
Grafsteen kopen prijzen

Stap 4 grafsteen kopen: Contact op jouw manier

Je hebt het assortiment van Grafsteenwinkel bekeken, hebt misschien vragen, of misschien wel niet. Het geeft niet welke situatie op jou van toepassing is want je mag altijd contact op nemen met Grafsteenwinkel. De medewerkers van Grafsteenwinkel staan voor je klaar. 

Je hebt daarbij keuze uit verschillende opties. Zo kun je een van onze vijf winkels in Dordrecht, Rotterdam, Goes, Zwolle of Westkapelle bezoeken, maar kunnen wij ook bij jou thuiskomen voor een thuisbezoek. Het kan fijn zijn om een grafsteen aan de keukentafel samen te stellen en daarom komen we graag bij je langs. 

Maak vooraf aan een bezoek in de showroom ook altijd even een afspraak. Zo weten we zeker dat we alle tijd voor je hebben.

Bel naar: 085 - 303 1234  of mail naar: info@grafsteenwinkel.nl

Contact met Grafsteenwinkel

Grafstaan niet duur

Bezoek een van onze vijf winkels

Grafsteenwinkel heeft 5 winkels in Rotterdam, Dordrecht, Goes, Zwolle en Westkapelle. We raden je wel aan om vooraf een afspraak te maken. 

Grafsteen goedkoper

Thuisbezoek

We snappen dat je het misschien fijner vind om niet naar de showroom te hoeven komen. We komen daarom gratis en vrijblijvend bij je thuis voor een thuisbezoek

Grafsteen gratis

Via e-mail of telefoon

Vind je het fijner om contact te hebben via de telefoon of e-mail? Dat kan, je kunt ons bellen op 085-303-1234 of e-mailen naar info@grafsteenwinkel.nl

Stap 5 grafsteen kopen: Grafsteen samenstellen

Grafsteen kopen bij Grafsteenwinkel

Hoe stel ik een grafsteen samen?

Het samenstellen van een grafsteen is gemakkelijk bij Grafsteenwinkel. Bij Grafsteenwinkel heb je keuze uit een liggende of een staande grafsteen. De liggende grafsteen is verkrijgbaar in één model in vier kleuren. De staande grafsteen is verkrijgbaar in drie verschillende modellen in vier verschillende kleuren. Met behulp van onze prijslijst stel je gemakkelijk de grafsteen samen. Dit kan thuis op de computer maar ook tijdens een thuisbezoek of in de showroom. Je kunt zelfs thuis de grafsteen bestellen. 

Tekst grafsteen kopen

Hoe bepaal ik de tekst voor op een grafsteen?

Het verzinnen van de tekst op een grafsteen kan erg lastig zijn. Gelukkig hebben onze medewerkers hier veel ervaring mee en kunnen ze verschillende voorbeelden laten zien. We weten zeker dat je uiteindelijk tevreden zult zijn met het resultaat. 

Stap 6 grafsteen kopen: De grafsteen is gemaakt en wordt geplaatst

Grafsteen geplaatst op begraafplaats

Als alle formele zaken zoals de aanbetaling verricht zijn, wordt de grafsteen gemaakt en daarna op de begraafplaats geplaatst. Om de grafsteen te mogen plaatsen moet er een vergunning aangevraagd worden. Dit doen Grafsteenwinkel kosteloos voor je. Ook betaal je niets voor het plaatsen van de grafsteen.